Login/Registracija

Ovo niko nije očekivao: Saša Matić šokirao svojom odlukom, a otkrio i sa kim mu je bilo najteže da smimi duet: „Morali smo da žurimo“

Iako je tokom marta održao dva spektakla pred publikom u srpskoj prestonici, pevač Saša Matić je čvrsto rešen da više ne nastupa u Beogradu. Pevač je naime pojasnio da je na dužojpauzi kada je reč o koncertima u glavnom gradu, a objasnio je i zbog čega.

– Posle dve Štark Arene ću staviti tačku na Beograd na duže vreme – otkrio je Saša i pojasnio svoju odluku:

– Pauza je upravo zato da u budućnosti ne dosadim. Mislio sam 2016. kad sam svirao prvi put u Areni, to je to. Onda 2018. isto. A shvatio sam 2023. da može uvek bolje i stepenik napred.

Prošlog meseca napunio je 45 godina, a prijatelji su mu priredili nezaboravno iznenađenje.

– Napravili su mi papazjaniju ovi moji drugari, nisam imao nameru ništa da pravim, ali pošto uživaju sa mnom, nisu izdržali da me iznenade. Sve sam saznao u 5 sati tog dana.

Jedan od omiljenih među kolegama, na čije koncerte često i sam ide, a evo šta kaže na pitanje čiji će nastup posetiti.

– Zavisi gde ću biti kad su koncerti u pitanju. Obično tad radim, ali svakako ću negde otići, rano je da kažem na čiji ću jer ne znam ni svoje planove. Drago mi je što se posle stagnacije i korone, vratilo vreme koncerata. Vodim računa o tim stvarima, pogotovo kad su moji prijatelji i njima značajni datumi u putanju. I rođendani i koncerti. Znaju svi da sam vrlo revnosan, sačekam pomoć i među prvim iščestitam.

Snimio je veliki broj dueta, a novinare je zanimalo koji mu je najdraži i koja koleginica je bila najteža za saradnju.

– Ne mogu vam ja to reći, sa svima sam imao želju da snimim duet. Možda sam najponosniji na „More tuge“ koju sam snimio sa Severinom jer sam ja pisao pesmu. Nijedna nije bila teška za saradnju, zaista, ali sa Severinom smo morali da žurimo. Ušao sam u 5 u studio i morao da budem u 9 na aerodromu za Dubrovnik.

Foto: Z.K.Munja/Kamarad,
Autor: A.Dačić