Login/Registracija

OVO MOŽE SAMO ZORANA: Zbog pevačicinog GESTA majstori STOPIRALI RADOVE (VIDEO)

Voditelj Grand televizije Živojin Krstić je u aprilu ove godine zbog požara ostao bez krova nad glavom, a sad se uhvatio u koštac sa problemima i započeo renoviranje svog doma. 

Međutim, nije se nadao da će ga danas sačekati posebno iznenađenje od njegove dugogodišnje prijateljice, pevačice Zorane Pavić koja je zapevala i voditelju, a i njegovim majstorima.

f637e54c21e0faf7ff4f7c8d39094236a601ebe4

Uvek vesela i puna pozitivne energije pevačica je pozvala Žiku preko video poziva, a zatim se obratil majstorima.

– Pozdrav momci, nadam se da ste veseli radni i razdragani. To će sve da blista, evo jedna pesma za vas da radovi lakše idu – rekla je pevačica i zapevala majstorima čuvenu pesmu „Ne dam ti da ostariš“, što je sve ostavilo bez teksta. 

……

Podsetimo, voditelj je nedavno izjavio da počinje sve  od nule i da se nada da će se uskoro vratiti u svoj dom. Priznao je da mu nije lako, ipak je  za ovakvo renoviranje je potrebno dosta novca i vremena, ali on ne odustaje: 

– Nije lako izdvojiti nekoliko desetina hiljada evra odjednom, naročito kada vam sve dragocenosti, pa i ušteđevinu odnese požar, ali zahvaljujući porodici trudim se da isplivam. Nešto imam sam, nešto sam pozajmio, snalazim se. Odrekao sam se mnogih stvari zarad renoviranja, odmora, plate, slobodnog vremena i moja svakodnevnica sada je sa majstorima – izjavio je on  za Grand online.

Pročitajte još: 

KREĆE ŽIVOT OD NULE: Voditelju izgoreo ceo stan: „Mislite da ste DOTAKLI DNO, a onda usledi novi ŠOK“

Zorana i Dušan performansom ZAPALILI SCENU: „Celo jutro smo vežbali“ (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković