Login/Registracija

Ovo je svekrva Verice Rakočević: Dve godine je mlađa od kreatorke, evo u kakvim su odnosima (FOTO)

verica rakocevic 1

Verica Rakočević stupila je u brak sa Veljkom Kuzmančevićem pre deset godina, a i danas je razlika u njihovim godinama česta tema u javnosti.

Kako je modna kreatorka čak 35 godina starija od Veljka, ona je govorila i o odnosu sa njegovim roditeljima. Rakočevićeva je starija od majke svog supruga dve godine, a sada je isplivala i njena fotografija.

kjbsk

Svekrva popularne kreatorke, Dušanka Kuzmančević, nije želela u javnosti da priča o ljubavi svog sina sa Vericom, ali je jednom prilikom gostovala u emisiji kada je njen naslednik pričao o svom životu, poslu, ali i supruzi.

Dolazim sa posla, a on se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni: „Vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom“. Bila sam zatečena. Pričali smo o tome i rekla sam „Ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene na poslu – onda okej – prepričala je ona razgovor sa sinom, a zatim dodala da ga nikad više ništa nije pitala na tu temu:

– Tada sam ga pitala i nikad više. Ja ne pitam, samo ako sami nešto kažu.

dusank akuzmanovic

Tokom gostovanja u emisiji „Dok anđeli spavaju“ Veljko je ispričao kako se slaže sa majkom.

Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali – poručio je Kuzmančević.

d92ab7aef9fe2ccff827c338f3290162592526f4

Verica je jednom prilikom za medije pričala o odnosu sa suprugovim roditeljima.

Zaista sam imala sreću kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane – izjavila je kreatorka tada.

Foto: Youtube/Printscreen/Instagram/verica rakocevic,
Autor: I.Grk