Ovo je sin Ace Ilića i Bilje Jevtić: Ne voli da se pojavljuje u javnosti, studira prava i isti je otac: „Posle fakulteta može u Zvezde Granda“ (VIDEO)

Aca Ilić i Bilja Jevtić važe za jedan od najskladnijih na estradi i nikada nisu bili tema skandala. Supružnici su se venčali 1989. godine, a deceniju kasnije postali su roditelji.

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a onda je u decembru 1999. godine na svet došao njihov sin Ivan.

ACA ILIC I BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 2

Njihov naslednik se ne eksponira u medijima, te ga je javnost videla svega nekoliko puta, a ponosni otac je sada objavio sliku sa mezimcem.

Otac i sin– napisao je pevač uz emotikon srca, dok su se nizali komentari kako liče i kako je Ivan divan dečko.

aca ilic sin

Pevački par svoju ljubav i poštovanje uspešno neguje već godinama, a te vrednosti su se trudili da prenesu i na sina Ivana, mada Ilić ne krije da je često popustljiv prema mezimcu.

-Mislim da sam mnogo popustiljiviji jer su sada mnogo drugačija vremena, ali i vaspitavanja dece u odnosu na ranije. Moja generacija i ja smo svi spartanski vaspitavani, a danas smo svedoci vremena i prava i stvarno moramo da damo deci njhova prava. Treba samostalno da donose odluke, da rade ono što oni hoće, a mi smo tu u drugom planu da malo potpomognemo. Takva su vremena danas, ali ja imam sreću što je on jako dobar dečko. Veoma voli Bilju i mene i uvek se konsultuje s nama ako treba da donese neku životnu odluku koja je važna za njega- otkrio je pevač.

bilja jevtic i aca ilic 16 ok FOTO MUNJA

Oni su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su nam otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju „Zvezde Granda“.

On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi faultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca.

BONUS VIDEO- Sandra Mladenović iskreno o Snežani Đurišić:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić