Login/Registracija

OVO JE PRAVO LICE TEE TAIROVIĆ: „Slike govore više od 1000 reči“ (FOTO)

Pevačicu Teu Tairović navikli smo da gledamo u ful izdanjima, uvek skockanu i spremnu za scenu. Međutim sada je rešila da pokaže svoje pravo lice, bez trunke šminke i izazvala lavinu komenatara.

Svoje lice uslikala je iz nekoliko uglova, potpuno ležerno, a mnogi su zaklučili da joj previše šminke nikako ne stoji.

Za samo nekoliko minuta izazvala je lavinu reakcija, dok je jedan od zaključaka bio da bez šminke izgleda dosta mlađe.

„Predivna cura, šta će ti šminka?!“, „Toliko si slatka, kao devojčica neka“, „Mnogo si lepa“, „Lice perfektno bez šminke“, „Bespotrebno je naglašavati koliko si lepa“ , „Slike govore više od 1000 reči“, „Nisam znao da ovako izgledaš bez šminke“, samo su neki od komplimenata koje e prihvatila sa osmehom.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni Tea je nedavno zakukala da nema sreće u ljubavi, kao i da potencijalnog „gospodina pravog“ nema ni na mapi.

– Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vreme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam preterano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati – otvorila je dušu pevačica.

……

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović