Login/Registracija

OVO DO SAD NIKO NIJE URADIO: Suzana Jovanović objavila 9 spotova u jednom danu (VIDEO)

Taman kad smo mislili da ništa više ne može da nas iznenadi na estradi, magovi šoubiznisa Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović nas demantuju. 

Vlasnica hitova „Maramče svileno“, „Džabe care“ i drugih, bez ikakve medijske najave objavila je u jednom danu čak 9 novih pesama koje je i ekranizovala, a sve uz podršku supruga. 

Mada nikad nije preterano žalila što je karijeru zapostavila zbog porodice, srećna je što je nakon duže medijske pauze okupila najbolju ekipu saradnika i snimila album.

– Ja sam njen glavni sponzor – našalio se Saša na promociji koja je upriličena u jednom ekskluzivnom hotelu u Beogradu. 

31ff4f65a74751b2fce349e41d0f49e046cd0372

– Nisam želela da štedim jer 11 godina nisam izdala album, bilo bi sramota da se sada pojavim sa bilo kakvim pesmama  – izjavila je Suzana koja je poverenje ukazala najvećim hitmejkerima u zemlji, dok iza ekranizacije novih numera takođe stoje maheri u svom poslu – Dejan Milićević i Goran Šljivić.

Sedam novih pesama Milićević je dočarao vrhunskim spotovima i neverovatnim Suzaninim transformacijama kojima je pomerio granice, dok su preostala dva spota snimljena pod rediteljskom palicom Šljivića. 

74bfe472f15e311bab53a4f229154c8f31b1a940

Prvu od numera koju je predstavila nosi naziv „Ne idi, ne idi“, koju su za nju napisali hitmejkeri Marina Tucaković i Goran Ratković Rale. Ono što je zanimljivo jeste da je ulogu manekena poverila Turčinu za kog se njen suprug Saša Popović našalio da podseća na njega iz mlađih dana.

– Mi smo to namerno uradili i našli dečka koji liči na mene – našalio se Popović na promociji. 

Duet koji je sve iznenadio svakako je onaj sa Peđom Mednicom. Njihova numera nosi naviz „Ptice“, a kako pevač tvrdi biće hit. 

– Srećan sam što sam imao priliku da uopšte sa njom i snimim duet, mislim da nije pesma na prvu ali da će vremenom postati zapažena- rekao je Medenica.

Treća po redu numera sa novog Suzaninog albuma nosi naziv „Sokakom“

Za potrebe ovog spota Dejan Milićević potpuno je transformisao, pa je od zanosne plavuše postala atraktivna crnka.
Provereni tandem, Suzana i Saša Matić, ukrstili su glasove u numeri „Usamljena zver“, za koju spot možete da pogledate u nastavku.


Nakon pevačkog spoja sa Matićem, još jedno iznenađenje je duet sa dugogodišnjom drugaricom Viki Miljković. Tridesetogodišnje prijateljstvo krunisano je numerom „4 strane sveta“.

U pesmi kaže Kontra“ a izgleda da nam se tako predstavila i u spotu za istoimenu numeru. Od smerne Suzane, postala je buntovna tinejdžerka kako je video Dejan Milićević koji potpisuje spot za ovu numeru.
Sedma po redu numera nosi naziv „Šampanjac i ruž“ koju potpisuju Rale i Marina Tucaković, a kako nas je iznenadila u ovom spotu pogledajte u nastavku.
Nekada je pevala „Džabe care sve te tvoje pare“, a sada „Da sam tvoje zlato“ za koju svi komentarišu da pretenduje da nadmaši numeru koja je proslavila.
Predivna obrada pesme „Gde si dušo gde si rano“ ujedno je i poslednja numera sa novog albuma. Staro ruho u novom aranžmanu dopašće se svim ljubiteljima pravih dobrih narodnih pesama.
Pored ovoga, Suzana će objaviti dve bonus pesme uz dva prateća spota koji će uskoro ugledati svetlost dana.
Foto: D. Milićević/Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić/S. Čumić