Login/Registracija

OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI: Bekuta, Džinović i Kuliš NAPRAVILI SPEKTAKL U ZAGREBU: „Ova noć će ući u istoriju“

Nakon neverovatnog uspeha reprezentacije Hrvatske na Svetskom prvenstvu u fudbalu, u Zagrebu je proslavljena osvojena bronza, a dok se na Trgu bana Jelačića slavilo uz rok muziku, na drugom kraju grada spektakl za pamćenje napravili su Ana Bekuta, Haris Džinović i Duško Kuliš.

Sportska dvorana u Dugom Selu bila je doslovno premala da primi sve obožavatelje kultne narodne muzike. Hiljade ljudi strpljivo je čekalo za ulaz u redovima na oštroj zimi, ali ništa nije bilo teško jer je atmosfera dovedena do usijanja odmah čim je počeo koncert. Ovaj spektakl za pamćenje trajao je skoro 6 sati i bio je šou koji će se dugo prepričavati.

U ritmu najvećih hitova, veselile su se različite generacije, pevajući uglas numere koje su ove legende izvodile i na neverovatan način slavile svoje fudbalere.

-Večeras vam ostavljam svoje srce. Doslovno. Zauvek ste ga osvojili. Ova noć ući će u istoriju kao jedan od najlepših koncerata u mojoj karijeri– izjavila je vidno emotivna Ana Bekuta publici nakon što je završila svoj nastup, nakon čega joj publika nije dozvolila da siđe sa bine glasno tražeći bis.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić