Login/Registracija

OVE REČI Saše Popovića Uroš Živković NIKADA NEĆE ZABORAVITI: „Došao sam BAŠ NABRIJAN“

Sa samo 23 godine, Uroš Živković može da se pohvali da je trenutno jedan od naših najtraženijih pevača koji puni klubove u regionu.

Još kao dečak znao je da će muzika biti njegov poziv, pa se nakon nekoliko dečijih takmičenja odlučio da okuša sreću u devetoj sezoni „Zvezde Granda“.


Tada je došao do petog kruga, kada je ispao, ali reči Saše Popovića su ga ohrabrile da ne odustaje od svog sna.

– Prve godine kada sam se takmičio ispao sam pre polufinala. Kada se završilo to snimanje, u bekstejdžu, došao je direktor prišao mi i kaže: “ Mali, super si sledeće godine to je to, ne boj se, spremi se i bićeš super“– ispričao je Uroš. 

Već u narednoj sezoni osvojio je visoko drugo mesto, ali ne krije da se i tek kako pripremao za taj uspeh.


– Kroz tih godinu dana dosta se toga promenilo, tada sam i mutirao tako da pamtim to i baš mi je dao vetar u leđa. Sledeće sezone sam došao spreman, baš sam došao nabrijan- iskren je bio Živković, koji je iskoristo priliku i da javno pohvali Žiku Jakšića.

– Imali smo više kontakt sa Žikom. On je divan čovek, on nam svima daje vetar u leđa. On je i prijatelj ,otac i majka i sve. Stvarno, Žika je baš pravi čovek– objasnio je pevač.


Iako je njagledaniji muzički šou odskočna daska svim pevačima, borba za karijeru kreće tek nakon takmičenja.

– Prva godina posle takmičenja je bila teška. To je kao godina snalaženja, dok te ljudi vide i zapaze. Bukvalno smo uskakali kao ispomoć, to je i normalno i danas se tako radi- ispričao je on, a zatim se prisetio i jednog nastupa sa početka svoje karijere.


Naime, Miloš Brkić i Aleksandra Bursać bili su najtraženiji tandem na estradi, a pošto je Miloš polomio nogu, pozvali su mladog Uroša da im pomogne, međutim on tada nije imao iskustva.

–  Znam da sam ušao u masu i tražili su dosta pesma koje nisam znao. Malo su se žalili na mene, ali nije to loše. Bio sam pametan po tom pitanju jer sam uvek kada ne znam nešto okrenem se i zapišem u telefon i mislim da sam baš moćan sa repertoarom danas– rekao je Uroš u Grandovoj emisiji. 

BONUS VIDEO.

POGLEDAJTE I 

Uroš Živković pogodio Žiku Jakšića u SRCE: „JOJ, GDE ME NAĐE?!“ (VIDEO)

SVI U ŠOKU Uroša Živkovića usred emisije NAPALA koleginica: „LAŽEŠ, LAŽEŠ“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić