Login/Registracija

„OVAKO SU KOMUNICIRALI MARINA I LAĆA“ Ana Nikolić jednom objavom objasnila sve (FOTO)

Prošlo je skoro dva meseca od kako je čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula, a komemoracija zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada.

Njena smrt potresla je veliki broj javnih ličnosti, a pripadnici estrade i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da je više nema.

Veliki broj tekstova su Marina i Laća napisali i pevačici Ani Nikolić koja je u nekoliko navrata je govorila o zahvalnosti i ljubavi koju će zauvek osećati prema Marini za koju tvrdi da je bila i veliki pokretač njene karijere.

Ona je danas na svom Instagramu podelila stihove  numera „Prespektive“  „Adio amore“ otkrivajući da su na taj način komunicirali Marina i Laća.

……

–  Mama volim te. Jedna jedina mama… Marina Tucaković. Ovako su Marina i Laća komunicirali kada su želei da jedno drugom kažu one najdublje tuge svoje duše i najsnažnija osećanja neraskidive povezanosti među njima– napisala je pevačica u opisu objave.

Podsećamo, Marina Tucaković je preminula u 68. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću. Njen život su obeležili brojni hitovi mnogih pevača, srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku supruga Aleksandra Fute Radulovića.

POGLEDAJTE I 

Ceca SLOMLJENA I U SUZAMA zbog Marine: “Teško mi je, bila mi je druga majka“ (VIDEO)

Natalna karta Ane Nikolić: VELIKA LJUBAV JE TEK OČEKUJE

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić