Ovako se Adil ponaša nakon nastupa: Publika u šoku deli snimke na društvenim mrežama, oglasio se pevač i otkrio šta se desilo (VIDEO)

adil2 1

Za nastupe Adila Maksutovića uvek se traži mesto više što svedoči o kvalitetu nezaboravne atmosfere na koju se publika iznova vraća.

Za razliku od njegovih kolega koji na svirku dođu, otpevaju i odu, on i nakon završenog nastupa ostane da uživa i opusti se uz muziku koja sleduje, a sada je pokazao i kako to izgleda.

Naime, Adil je nastupao na jednom poznatom splavu u Beogradu, kada nakon završetka ostao na sceni i đuskao uz hitove Tee Tairović.

Posle nastupa, izvođači i bend obično siđu sa bine… popiju piće… predahnu malo…Mi ne… Raspoloženje i energija na max uz Teu Tairović– napisao je pevač u opisu snimka na kome igra.

Pratioci su ga odmah pohvalili za energiju koju poseduje uz pregršt pozitivnih komentara.

„I igrač i pevač“, „Kako meša“, „Kakv bi spoj bili njih dvoje au“, glasili su samo neki od komplimenata.

Podsećamo, još u srednjoj školi, Adil je uspevao da naplati svoje znanje.

-Davao sam časove matematike i tako zarađivao džeparac- istakao je pevač koji je svojim roditeljima ispunio najveću želju – da završi fakultet.

Danas može da se pohvali time da je jedan od najobrazovanijih pevača koji u svojoj biografiji ima čak dva završena fakuleta – Pravni i Kriminalističku akademiju.

 Što se obrazovanja tiče, ne mora da znači da ako je neko obrazovan da mora da bude dobar pevač, velika zvezda ili dobar čovek – zaključio je nedavno pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić