Ovako je izgledala Maja Berović kada se prvi put pojavila na televiziji: Svi komentarišu da se pevačica mnogo promenila (VIDEO)

Capture 8 2

Pevačica Maja Berović danas važi za jednu od najvećih zvezda na prostorima Balkana. Karijeru je počela 2007. godine, a od tada samo niže uspehe.

Ona se prvi put na televiziji pojavila upravo te godine, a u pitanju je čuvena emisija „Grand Šou“ koju je tada vodio Tihomir Tepić, a posle koje je Maja postala prava zvezda u usponu.

Voditelj je tada Maju najavio kao novu mladu nadu i talentovanu pevačicu, a da je bio u pravu govori činjenica da je za manje od deset godina napravila veliki uspeh.

-Poronaći se u Grand produkciji stvarno zavređuje pažnju. Mlade nede se zaista trude, ali verujte mi na reč samo kvalitet može da pristupi Grandovom jatu. Ona taj kvalitet poseduje, nova mlada nada je izdala svoj prvi CD upravo za Grand. Ali prvo vi nju dobro da upoznate, apauz za Maju – rekao je voditelj tada dok je najavljivao pevačicu.

maja berovic pocetak karijere

Maja je u tom razgovoru prvi put publici otkrila da se od rane mladosti bavi muzikom i da je na prvom albumu sarađivala sa najboljim autorima koji su joj napisali pesme koje su postale za kratko vreme veliki hitovi.

-Dolazim iz Sarajeva, a trenutno živim u Beogradu, muzikom se bavim od 14te godine. Ja moram da kažem da sam imala veliku čast da radim sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Milićem Milijem – rekla je pevačica.

Mnogi komentarišu da je pevačica od tada dosta promenila i da sada izgleda bolje nego na početku karijere. Sa druge strane, mnogi tvrde da je tada bila lepša i da joj bolje stoji crna kosa.

Kako je Maja izgledala na početku karijere pogledajte u videu ispod.

Foto: Instagram/estradniarhiv,
Autor: A.Milinković