Login/Registracija

Ovako izgleda Stojin sin: Pevačica ga rodila sa 17 godina, a on danas radi u psihijatrijskoj ustanovi (FOTO)

Pevačica Stojanka Novaković Stoja izgradila je veliko ima na estradi iza koga stoje decenije uspešne karijere, međutim put do uspeha nije bio lak, a ona nikada nije krila da je njen život bio pun teških momenata uz kojih je uspela da izađe kao pobednik.

Folk zvezda, naime, ostvarila se u ulozi majke još kao maloletna devojka. Udala se kao tinejdžerka i kada je imala samo 17 godina na svet je došao sin Milan.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok pevačica u Srbiji nije izgradila ime i dovela ga nazad.

On je završio srednju medicinsku školu, od pevačice nikada nije tražio novac, a život joj je učinio savršenim sa dvoje unučadi koji su danas Stojin ceo svet.

Milan je zaposlen u psihijatrijskoj ustanovi „Laza Lazarević“.

Podsećamo, Stoja j enedavno gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, kada je otkrila ko je prvi namirisao da će „Bela ciganka“ postati veliki hit.

-Vesna Milanović! I to je ovako bilo, rekla mi je „Samo da znaš“- objasnila je Stoja i izimitirala Vesnu, a potom otkrila da to nije jedina pesma u njenoj karijeri koja je svoju vrtoglavu popularnost stekla nekoliko godina nakon objavljivanja.

-Pesma je mirovala godinu dana, godinu dana ništa i odjednom se desi haos. Mada je kod mene bilo uvek tako, nikada mi nije nešto prošlo odmah i na prvu, nego je moralo da prođe neko vreme. Recimo, 2005. godine sam snimila „Nešto mi govori“ i to je sada ultra-mega hit! Tako da, eto kod mene se to tako dešava, takva mi je karma što se kaže. (smeh).

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić