Login/Registracija

Ovako izgleda muž Saške Karan: Ne pojavljuje se često u javnosti, a jeziva nesreća ga je unakazila (FOTO)

Pevačica Saška Karan godinu 2020. pamti po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra koji je u tom trenutku jedva ostao živ.

Naime, kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život.

Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala.

Međutim, tokom naredne godine Saška i njen suprug Aleksandar uživali su u ljubavi, proslavili su sve najlepše trenutke zajedno, a kako je dosta spekulisalo da će ona ući u rijaliti Karanova je odlučila da novogodišnje i božićne praznike provede uz supruga, jer se tako oseća mnogo lepše i ispunjenije.

Saška je pre nekoliko meseci Aleksandru čestitala rođendan emotivnom i dirljivom porukom na Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju. A ono što su svi primetili jeste da se Gazivoda vratio normalnom načinu života nakon jezive nesreće.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk