Login/Registracija

Ovaj potez niko nije očekivao: Aleksandra Dabić drastično promenila imidž (VIDEO)

Pevačica i nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“ Aleksandra Dabić još tokom takmičenja pokazala je da je uvek spremna na promene i eksperimentisanje. Više puta dokazala je da ume da iznese različite modne kombinacije, a to se u javnom poslu i te kako ceni.

Više puta čuli smo je kako peva različite muzičke žanrove, ali i videli kako ume da iznese različite modne kombinacije što se u javnom poslu i te kako ceni.

Aleksandra je nedavno izdala svoju novu pesmu i obradovala mnogobrojne obožavaoce koji su sa nestrpljenjem dočekali ovaj potez, a sad je opet promenila frizuru i time iznenadila mnoge. Kada se pevačica pojavila na snimanju „Grand parade“ svi su se začudili što je dugu, crvenu kosu zbog koje su je mnogi poredili sa svetskom muzičkom divom Beyonce zamenila kratkom smeđom kosom i paž frizurom.

Iako nas je ova promena iznenadila, moramo priznati da joj odlično pristaje, a sigurni smo da Aleksandra neće prestati da eksperimentiše, te da je ovo samo početak.

Podsetimo, nedavno se Aleksandra osvrnula i na svoje učešče u popularnom muzičkom šou „Zvezde Granda“ i otkrila da li je razočarana plasmanom u poslednjoj sezoni.

– Ove sezone nikad gora nisam bila u “Zvezdama Granda“ i nisam imala vremena da se posvetim tome, a kada sam obećala produkciji da ću se vratiti i kad su me pozvali nisam mogla da odbijem, a nikad bolji rezultat nisam ostvarila– otkrila je pevačica i priznala da joj je poslednja sezona u kojoj je učestvovala donela mnogo posla.

– Ako mene pitate, prošle sezone sam zaslužila finale, dok ove nisam ni to četvrtfinale. Primetila sam da ljudi vole kad kiksnem u pevanju i tad me kao primete, imaju saosećanja, pa me nešto podržavaju- rekla je Aleksandra nedavno za Grand.

Foto: Instagram/Printscreen/,
Autor: I.Grk