Ovaj HUMANI GEST Saše Matića će se DUGO PAMTITI: „Neizmerno vam hvala“(VIDEO)

U skladu sa propisima, vernici su juče obeležavali Svetog Savu, a čast da bude domaćin na jednoj školskoj slavi imao je pevač Saša Matić.

Svetosavskom himnom u izvedbi hora čiji je član i Sašina ćerka, otvorena je svečanost, nakon čega su ispoštovani i slavski običaji.

7eb49ecbbe4e47d78b82d70efbe1f26f6b90853e

Pevač nije krio zadovoljstvo zbog titule domaćina, a on je ovim povodom školi donirao potrebne klima uređaje kao i dodatnu opremu za muzički kabinet.

– Čast mi je i zadovoljstvo što ste me izabrali da budem domaćin školske slave u školi „Banović Strahinja“. Neizmerno vam hvala što ste i moju i svu decu koja pohađaju ovu školu naučili da budu sutra pravi i pošteni ljudi i što ste nama, roditeljima, pomogli da ih usmerimo na pravi put. Ja sam u znak zahvlanosti koju dugujem vama donirao školi jednu simboličnu donaciju- rekao je Saša u svom govoru.

8ff693440ec3a928c9d5e3b5c0cae9f570f3b3df

Celom događaju prisustvovao je ministar prosvete Branko Ružić, a direktorka je iskoristila priliku da se javno zahvali Matiću na gestu.

– Posebnu zahvalnost upućujem gospodinu Saši Matiću, koji je naš saradnik i prijatelj već više godina. Osim velike nesebične pomoći, najveće poverenje nam je ukazao poverivši nam svoje dve ćerke da ih učimo i vaspitavamo- istakla je ona.

Ceo svečani događaj pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić