Ovaj hit je najskuplja pesma na estradi: Za samo 5 reči autor uzeo više od 100.000 evra

9e70dbba1284e01b7be4fd0660ae010f340cad05

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković, proslavila se svojim nezaboravnim stihovima, a napustila nas je usled teške bolesti s kojom nije uspela da se izbori.

Ipak, ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj muzici i na našoj javnoj sceni, sa hiljadama pesama pod svojim imenom. Marina je stvorila mnoge muzičke zvezde i ostala upamćena kao veliki prijatelj mnogima, međutim, zbog samo jednog stiha uspela je da zaradi više od 100.000 evra.

Marina Tucakovic 2

Naime, pevačica Neda Ukraden otkrila je javnosti detalje o pesmi „Zora je“ koja je postala izuzetno unosna zahvaljujući jednom dodatom stihu Marine Tucaković. Iako je pesmu napisao tekstopisac Đorđe Novković, Marina je dodala samo jedan stih – „Suza je iz oka kanula“, koji joj je doneo impresivnu zaradu od preko sto hiljada evra.

NEDA UKRADEN NNK SNIMANJE 22032024 FOTO MUNJA 14 ok 1

Kako je Neda jednom prilikom ispričala u pisanju teksta učestvovala je legendarna Marina Tucaković, koja je zahvaljujući jednom, i jedinom, napisanom stihu „Suza je iz oka kanula“, navodno dobila preko 100 000 eura.

– Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra – rekla je Neda svojevremeno , a ovim podatkom je iznenadila javnost.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden o suzama i Uskrsu: „To su bila druga vremena“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić