Login/Registracija

Ovacije publike za Batu Spasojevića na završnoj večeri Fashion Selection-a (FOTO)

Proslava dvadesetpetogodišnjice karijere Bate Spasojevića nakon Pariza i Novog Sada, preselila se i u Beograd i to na završno veče Fashion Selection za koje se tražila karta više.

“Godina jubileja krenula je odlično, a upravo sad u novembru je doživela vrhunac, eksploziju dobre energije i kreativne ekstaze. Osećam jednu potpunu zrelost i opuštenost u svom radu jer znam da je to moj pravi umetnički put iako je bilo potrebno dosta truda utkati u sve ove godine kontinuiranog postojanja na modnoj sceni. Kroz svaku novu kolekciju ići sve dalje i držati nivo, nije uopšte lako, ali vodim se čistom ljubavlju i željom za sprovođenjem ideja, pa za mene granica ne postoji”, rekao je Bata.

Nagrađivani dizajner je izazvao ovacije publike nakon predstavljanja najnovije kolekcije, a mnogobrojni modni kritičari, poznate ličnosti i ljubitelji Batinih kreacija uživali su u ponedeljak u prepoznatljivim segmentima i idejama koje prožimaju 25 godina Batinog rada. Kolekcija “Trezor” predstavlja splet luksuznih materijala, crne boje, kože, eko krzna, odiše šikom Pariza, a upotpunjuju ga efektna obuća, torbe, nakit i ostali aksesoari.

Spasojević nije krio oduševljenje i zahvalnost nakon aplauza: “Reakcije na prikazanu reviju su više nego fantastične, a ja sam u potpunosti zadovoljan kompletnom produkcijom. Moj tim i ja smo, čini mi se, pokazali jednu zrelost i spremnost da pariramo čak i svetskim modnim metropolama.”

Kao što smo i navikli, Bata nam uvek upotpuni celokupni modni doživljaj i muzičkim elementom, pa je tako bilo i ovaj put. Hurricane popularni trio koga čine Sanja Vučić, Ksenija i Ivana Nikolić, uveličale su ovaj modni događaj sezone.

‘’Kao naš omiljeni kreator, Bata nam je pružio veliko zadovoljstvo da učestvujemo na njegovoj reviji i istovremeno nosimo njegove kreacije. Drago nam je što smo i kao izvođači učestvovale na manifestaciji i uživale u svakoj sekundi iste. Svaki komad kolekcije je fantastičan koji bi i svaki ponaosob same obukle. Radujemo se budućoj saradnji sa Batom!‘’, rekle su devojke iz Hurricane-a, koje već neko vreme dominiraju trendingom na domaćem YouTube-u.

Živeti od posla kojim se bavite iz čiste ljubavi je privilegija, dodao je Bata na kraju i zahvalio se porodici i prijateljima: “Podrška porodice i najužih prijatelja mnogo znače za uspešnu karijeru u svim branšama, a pogotovo u mojoj. Osluškivati sopstvene ideje, usmeravati ih i osvajati publiku na svim meridijanima, a pritom biti cenjen i poštovan… Maksimalno sam zahvalan životu za svaki uspeh i svaki korak koji, u našim uslovima, nije ni malo lak.”

Foto: modna agencija Select,
Autor: I. Đorđević