Ova pesma je bila PREKRETNICA u karijeri Milice Todorović, a za sve je KRIV BIVŠI

Sa samo 14 godina Milica Todorović trijumfovala je u „Zvezdama Granda“, gde je stekla vrtoglavu popularnost preko noći. Baš zbog toga mnogi su očekivali njen kiks, budući da je maloletna zakoračila u estradni svet, ali je zahvaljujući stručnjacima iz „Grand produkcije“ koji su je savetovali i čvrsto stajali iza nje, uspela da izgradi karijeru bez skandala.

1cd9f692f1acc2a3b502f0ce5211204f72d99bbc

Tekst pesme „Uporedi me“, koja je i njena lična karta, zatim „Zašto cura sedi sama“ „Reci ja“ bili u skladu sa njenim godinama, ali malo ko zna da je njena karijera krenula drugim, ozbiljnijim putem nakon „Grandovog festivala“ i saradnje sa bratom Saše Kovačevića i tadašnjim momkom Radetom sa kojim je četiri godine bila u ljubavi.

– Imala sam 19 godina kad sam upoznala Radeta i uz njega sam rasla i sazrevala. Prekretnica u karijeri mi je bila pesma „Sa bilo kim“ koju mi je napisao upravo Rade. To je moja prva ozbiljna pesma koju sam otpevala, gde su svi bili zabezeknuli kao ‘Jaoj, pa ti možeš da pevaš i ovako nešto, a ne samo brze, tra la la pesme’. To mi je bilo čudno jer sam ja oduuvek volela balade, ali nisam ih snimala, nisam mogla da sa 15, 16 godina pevam tekst ‘Sa bilo kim da se sutra probudim’ – priznala je pevačica u emisiji „Iz profila“ i istakla da svoje prve, kako kaže, dečje pesmice i dan danas izvodi na nastupima.

335ed1aa7c14fb41b103a4b54c711103ed37f903

POGLEDAJTE I 

Milica Todorović se UDAJE? Majka spremna za unuče, pevačica poručuje: „SVE PO OBIČAJU“

„MOŽDA NEKAD BAŠ POLUDIM“ Milica Todorović otkrila na šta još uvek ne sme da se usudi!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić