OVA LEPOTICA JE OSVOJILA SRCE Željka Samardžića: „Izdvaja se iz mase“ (FOTO)

65f80f96a4f122395ab3431fbf802df79fbe728a

Pevač Željko Samardžić važi za velikog džentlmena i miljenika žena. Iako je slomio srca mnogim damama, njegovo srce je još pre nekoliko decenija osvojila prelepa Maja.

Oni su pravi je primer da godine ne guše ljubav te su i dan danas jedno drugom najveći prijatelji i podrška u životu.

Željko je nekoliko puta u medijima otvoreno govorio o odnosu sa suprugom i njihovoj ljubavi, a priznao je čime ga je Maja osvojila.

– Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – rekao je Željko.

Pevač je često isticao u svojim izjavama da mu je supruga pravi prijatelj i asolutna pordška kada je u pitanju njegova karijera i posao.

– Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu istakao je pevač i dodao da funkcioniušu bolje nego ikada budući da su godine provedene zajedno učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.

Maja i Željko su roditelji tri ćerlke, a imaju i unuke koji su upotpunili njihovu porodičnu sreću.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković