Login/Registracija

OTVOREN FESTIVAL SKALE: Trodnevni MUZIČKI SPEKTAKL u Herceg Novom: „Obnovljena je tradicija“

Sinoć je ,u Herceg Novom, otvoren muzički festival „Skale 2022“, na kome su prve večeri svojim spektakulranim nastupima, Milica Pavlović i Saša Matić, najavili atmosefru za pamćenje.

Ovog leta biće obnovljena tradicija, posle tačno sedam godina nakon poslednjih „Sunčanih skala“ u Herceg Novom, o predstavljanja najnovijih hitova popularne muzike kroz novi festival „Skale“, održana je i pres konferencija.

Predsednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić istakao je da je ovaj grad uvek bio grad festivala i da mu je zaista drago što se festival maksimalno ispromovisan, jer je danas u Herceg Novom bilo 15.000 turista, što je skoro 30 posto više nego prethodne godine.

– Želimo da Herceg Novom i Crnoj Gori poklonimo festival za pamćenje, jer ovaj festival je uvršćen u događaje nacionalnog interesa.Sigurna sam da će festival iznedriti mnogo hitova, koji će dugo slušati – rekla je izvršna direktorka kompanije Mtel, Tatjana Mandić.

Pevač Željko Vasić podsetio se i svojih prvih muzičkih koraka, koji su ponikli upravo u ovom gradu, kada je nastupio sa svojim mega hitom „Žena kao ti“ i naglasio da je jako važno podržati našu pop scenu.

– Sa velikim nestrpljenjem očekujem otvaranje festivala i radujem se svom nastupu – rekao je Vasić.

Na ovom muzičkom spektaklu, pod sloganom „Naše more, naše skale“ koji će trajati od 26-28 juna, učestvovaće brojne pevačke zvezde među kojima su: Zorja, Lena Kovačević, Anđelina, Zoi, Albino, Jelena Tomašević, Sara Jo, Ana Stanić, Marko Luis, Magla bend, Tropiko bend, Nevena Božović, i mnogi drugi.

Foto: N. Pantelić,
Autor: S. Čumić/ N. Pantelić