Login/Registracija

Otkriveni svi detalji navodne veze između Sandre Afrike i fudbalera: „Pitajte Vlahovića da li je zbog mene u lošoj formi“

Fudbaler Dušan Vlahović i pevačica Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a on se navodno nije smirio dok je nije osvojio, prenose mediji.

Sandra je ipak posle nekoliko nedelja shvatila da fudbaler nije za nju jer je nezreo, pa ga je navodno šutnula.

– Dušan i Sandra su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj privatnoj proslavi. Odmah mu se svidela, pa je počeo da dolazi na njene nastupe sa društvom. Da bi ga Sandra primetila, stalno je naručivao njene pesme i davao veliki bakšiš. Nabavio je i njen broj telefona, pa se odmah bacio u akciju! Neprestano joj je slao poruke, ali mu ona nije odgovarala. Međutim, posle nekog vremena su se ponovo sreli na jednoj zabavi. Oboje su popili čašicu više i počeli da flertuj– ispričao je izvor za Informer.

– Viđali su se u restoranu na Novom Beogradu u blizini Sandrinog stana. Tamo su nekoliko puta dolazili na ručak, a onda su počeli da izlaze i u noćne provode. Jedno veče su se do kasno u noć provodili u jednom lokalu u Skadarliji. Sandra je sve vreme đuskala, nazdravljala sa Vlahovićem, a na kraju večeri su zajedno otišli iz kafane. Dok su išli do kola, ona ga je sve vreme držala za ruku.

Međutim, veza fudbalera i pevačice nije dugo trajala.

– Kratko su se viđali u Beogradu, a onda je on zbog poslovnih obaveza morao da otputuje u Italiju. Pokušali su da održe vezu na daljinu, redovno su se čuli telefonom, ali i preko video-poziva. Vlahović je zvao Afriku da dođe kod njega, ali ona nije mogla zbog zakazanih nastupa. Posle nekog vremena shvatila je da nisu jedno za drugo, da je Dušan premlad za nju, pa je raskinula.

O svemu ovome progovorila je ipak i sama pevačica. Ona nije želela da direktno priča o odnosu sa Vlahovićem, koji je nedavno izvrnuo zglob, a i u lošoj formi je navodno zbog nje, ali je za jednu TV emisiju otkrila:

– Pitajte Vlahovića da li je zbog mene u lošoj formi! – rekla je Sandra.

Ona je dodala i da više ne želi da ima posla sa fudbalerima jer su stipse:

– Fudbaleri su škrti. Neće da plate nastup kao da imaju zmiju u džepu. Niko da izvadi 50 evra za bakšiš, a da ne pričam o tome što zovu mamu i tatu da pitaju da li smeju da potroše novac! Znam sve to jer su me muvali brojni fudbaleri, ali nikada neću otkriti njihova imena.

Sandra Afrika je bila čak četiri godine u vezi sa Vladimirom Volkovim. Pevačica i fudbaler planirali su i brak, ali su na kraju raskinuli jer je on bio previše ljubomoran. Oni su pre dve godine pokušali da obnove vezu, ali nisu opstali.

Inače, pevačica Sandra Afrika vredno radi na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana zbog čega ne može više da sakrije uzbuđenje.

Ona je nedavno objavila video iz studija u kome je radila sa Aleksandrom Milićem Milijem kada je podelila sa pratiocima delić nove pesme.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić