Login/Registracija

Otkrivamo nove takmičare u Survivoru: Među njima POZNATA KOŠARKAŠICA

Na Nova S uskoro stiže poznati show ‘Survivor’, a među učesnicima koji će sve blagodati savremenog života zameniti boravkom u surovim uslovima je i poznata košarkašica Milica Dabović.

O njoj se poslednjih godina mnogo pisalo, a o svom učešću u Survivoru kaže da neće biti ništa u poređenju sa onim što je doživela u privatnom životu. Kako ističe, ne boji se da ulazi u konflikte i uradiće sve da sa ostrva ode sa prvom nagradom.

Tokom karijere je promenila veliki broj klubova i živela je u mnogim zemljama, bila je kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije koju je vodila na najprestižnijim takmičenjima na evropskom i svetskom nivou.

„Idem tamo kao pobednik, želim da dođem do finala i da pokažem ljudima ko sam ja“, rekla je Milica.

Novo lice šou programa Survivor je i studentkinja Nađa Erić. Ona radi kao bebisiterka, a povremeno i kao dečiji animator. Njena vesela narav ubrzo će se suočiti sa mnogobrojnim izazovima i preprekama u popularnom programu, ali Nađa za sada ne ispoljava zabrinutost.

„Ja sam snalažljiva, energična i strastvena šta god da radim. Dobra sam i u timskom radu, možda brzo planem kad sam gladna, ali sam u principu staložena“, ističe Nađa.

Stefan Nevistić može da se pohvali zanimljivim poslom. On radi u Crvenom krstu Srbije kao asistent na programu delovanja u nesrećama, a ovo iskustvo nesumnjivo će mu pomoći prilikom savladavanja izazova Survivora. „Voleo bih da baš testiram sebe. Ješću bilo kakve trave, skuvaću neku mešavinu, ako bude dozvoljen ribolov, probaću i to i pokušaću maksimalno da se snađem“, otkrio je Stefan.

Među takmičarima su i muzičar Igor Lazić Nigor, glumica Mina Nikolić, lični trener Maša Kuprešanin, barmen Vladimir Govedarica i profesor fizičkog Branko Milošev.

Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata saznaćemo uskoro na Nova S.

Foto: Z. Lončarević/ D. Mujan,
Autor: S. Čumić