Login/Registracija

„Otežano disanje je problem, na respiratoru je“ Marinin muž otkrio u kakvom je zdravstenom stanju, a sin ima samo jednu poruku

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković se već godinama bori sa rakom koji je, prema pisanju medija, metastazirao na pluća i jetru, a njeno zdravstveno stanje naglo se pogoršalo u utorak, nakon oboljenja od korona virusa.

Njen sin Milan Laća Radulović obaveštavao je svoje pratioce na Tviteru o zdravstvenom stanju svoje majke, tražeći pomoć usled naglog gušenja, nakon čega je i hospitalizovana. Marina je od utorka priključena na kiseonik, a sada je njen muž Aleksandar Radulović Futa otkrio u kakvom je stanju. 

Marina je trenutno u bolnici ‘Dr Dragiša Mišović’ na kovid odeljenju, pošto je konstatovano da ima koronu. Stabilni su joj svi parametri, čak se i pritisak stabilizovao, jedino što je otežano disanje problem, pa su morali da je intubiraju, znači sad je na respiratoru. I nije životno ugrožena, kako pišu razni mediji. Za sad je pod kontrolom – izjavio je Futa za medije, dok je Marinin sin ostavio poruku na Tviteru.

– Vraćam tviter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim. Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok – poručio je Laća, dok su brojni pevači pružili podršku uz reči – Marina, izdrži! 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić