Login/Registracija

Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o vezi svog sina i Anastasije: Društvene mreže gore (FOTO+VIDEO)

Narušeni porodični odnosi na relaciji Ražnatović – Gudelj već neko vreme tema je koja puni novinske stupce, a ono što se može zaključiti na osnovu fotografija koje Anastasija i Nemanja dele na društvenim mrežama jeste da njihovu ljubavnu idilu ništa ne može pokvariti.

Zaljubljeni par nije podlegao pritiscima, a sa njihovom vezom očito je sve u savršenom redu uprkos činjenici da pojedini članovi Nemanjine porodice uspešno održavaju distancu sa Cecinom ćerkom.

Naime, majka i sestra Nemanje Gudelja preko noći su prekinule kontakt sa potencijalnom snajkom, a razlog netrpeljivosti još uvek je nepoznanica jer se niko od aktera ove priče do sada na ovu temu nije oglasio.

Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dve otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do pomirenja nije došlo ni na Svetskom prvenstvu u Kataru na kojem su sve tri prisustvovale. Ženski deo porodice Gudelj nastavio je da ognoriše Tasu koja je pokušavala da izgladi odnos sa njih dve, pa je o tome obavila razgovor sa Nemanjom, međutim ni on po svemu sudeći nije uspeo da pomiri zavađene strane.

Ipak u kontaktu sa Nemanjinom voljenom ostao je njegov brat Dragi, koji je još uvek prati na mrežama, kao i njihov otac koji se očito ne meša u celu priču.

Da nema ništa protiv izabranice svoga sina, te da ne želi da učestvuje u porodičnim spletkama i staje na put velikoj ljubavi, otac Nemanje Gudelja, stavio je svima do znanja jednim sinoćnim potezom.

Naime, pored toga što je na Instagramu još uvek među njenim prijateljima, proslavljeni sportista nema ništa protiv ni da bude u društvu snajke, te se sinoć sa njom pojavio na utakmicama svog sina, a oboje su mu sa tribina stadiona „Ramon Sančez Pishuan“ pružali neizmernu podršku što je Tasa objavila na svom Instagram profilu te prikupila mnoštvo pozitivnih komentara, prenosi Story.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić