Login/Registracija

“Osvojio me je MASNIM BUREKOM i kartom za autobus“ Verica o prvom “dejtu“ sa suprugom

Kada je u javnost izašla vest da je modna kreatorka Verica Rakočević u vezi sa trideset i kusur godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, svi su ostali šokirani.

Razlika u godinama ovog para kod mnogih je izazivala osude i predrasude, ali su oni tokom godina odoleli svim iskušenjima i govorkanjima i uspeli da sačuvaju svoju ljubav i porodični mir.

Verica je u nekoliko navrata rekla da joj je Veljko promenio način na koji posmatra život, te da se umesto materijalnim stvarima okrenula onim duhovnim, a ovog puta otkrila je i kako ju je osvojio- Masnim burekom i autobuskom kartom do Zlatibora- kroz smeh je rekla kreatorka, pa objasnila situaciju u kojoj je shvatila da je Veljko čovek njenog života.

– Trebalo je da idemo na Zlatibor i ja sam predložila da nas odveze moj privatni vozač kolima ali on nije hteo da čuje. “Kakav vozač, kupi autobusku kartu i vidimo se na stanici“ to mi je rekao. Ja sam pristala a onda se na dan polaska pojavio sa masnim burekom sa sirom i jogurtom što nam je kupio za doručak- ispričala je svojevremeno Verica.

POGLEDAJTE I:

Modna kreatorka ISPROZIVALA GOCU LAZAREVIĆ da je detinjasta

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac