Ostvario mu se najveći košmar! Peđi Jovanoviću puko glas pred izlazak na binu: „Bilo je kritično“

PEDJA JOVANOVIC NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 24 ok 1

Možda i jedan od najvećih kopmara strahova svh pevača je da će im pući glas pred nastup, a to se popularnom pevaču Peđi Jovanoviću dogodilo ni manje, ni više nego pet minuta pred prvi solistički koncert.

Jovanović je otvorio dušu i otkrio nepoznate detalje pakla koji je prošao pred izlazak na binu.

-Pred moj prvi solistički koncert u MTS dvorani prošle godine, imao sam tremu i pukao mi je glas. Sećam se 5 minuta pred izlazak na binu zaključao sam se u toalet i radio sam neke vežbe da dobijem neki top. Ništa se nije čulo. Većina ljudi bi se uspaničila jer je to prvi solistički koncert i šta bi radili. Ali ja sam sam sebi rekao Peđa izađi i pevaj, šta je tu je. Prve dve pesme su bile kritične, a nakon toga je sve bilo kako treba – rekao je pevač, kako prenosi Kurir.

Podsetimo, pred spektakulari koncert koji je održao prošle godine u srpskoj prestonici, Peđa je gostovao u emisiji „Nikad nije kasno“ i pred Grandovim kamerama progovorio o uspehu o kome nije mogao ni da sanja.

Vežbamo skoro svaki dan, veliki je orkestar, nas 14 će biti na bini. Biće to muzika za uživanje, ja ću dati sve od sebe da to bude jako lepo. Da svi zajedno pevamo, da nam svima ostane u lepom sećanju. Rasprodata su dva datuma 5 i 6, sedmi se prodaje, razmišljamo o četvrtom datumu. Ja sam na početku razmišljao da taj jedan bude prodat, ali ovo što se dešava je neverovatno i ja sam prezadovoljan– ispričao je tom prilikom.

PEDJA JOVANOVIC NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 23 ok

BONUS VIDEO: Koncert Lepe Lukić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović