Opljačkana Sandra Afrika, pevačica vidno uznemirena: „Pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni“

sandra afrika otkrila kako je majka reagovala kada je saznala da ce biti pevacica

Pevačica Sandra Afrika opljačkana je na jednoj pumpi u Sloveniji, prenose danas domaći mediji.

Ona se vraćala sa nastupa iz Austrije u koju je išla svojim automobilom. Kako je objasnio izvor, pevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji kroz koju je samo prolazila, a tada je sve počelo.

– Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo – započeo je izvor, pa nastavio:

– Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi, su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu.

sandra afrika otkrila kako je majka reagovala kada je saznala da ce biti pevacica 1

Nakon toga se oglasila i sama pevačica, koja je potvrdila da su ovi navodi tačni.

– Nažalost, to se dogodilo. Užas, pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni, ali sumnjam da će do toga doći. Doživela sam ogroman stres, ali šta da radim, važno je da smo zdravi i živi. Od sad ću voditi računa, tog dana sam bila preumorna i eto šta mi se dogodilo – rekla je Sandra.

BONUS VIDEO – Sandra Afrika na koncertu Aleksandre Prijović

PROČITAJTE I:

(Informer)

Foto: Grand,
Autor: A.M.