Login/Registracija

OPA BATO! Zorana Pavić sprema EROTSKI KALENDAR, muškarcima neće biti dobro (VIDEO)

Pevačica Zorana Pavić prošle nedelje proslavila je rođendan, ali daleko od očiju javnosti za razliku od mnogo njenih kolega koji za svoje rođendane prave pompezna slavlja.

Kako kaže, retki su trenuci da javne ičnosti mogu da se sklone od sedme sile, što je ona za ovaj divan dan silno priželjkivala.

Ne da ne patim od toga nego bih da pobegnem da me nema. Da to bude van grada, bez medija, i to su retki trenuci koji su intimni i treba da ostane tako– rekla je Zorana.

Više puta je dokazala da su za nju godine samo broj, i smatra da je za vitalnost svake žene zaslužen i vedar duh. Ali, da vodi računa o sebi kako iznutra tako i spolja pokazala je kada je uspomoć više faktora oslabila te u šali kaže da mnogo mlađe koleginice ne bi smele da joj stanu na crtu.

– Iskreno, nevezano od mene same, slušam komentare muškaraca za žene preko 40 godina i to je diskriminacija, čak sam je ja najmanje i osetila prozvanom, ali branim druge dame. Sa druge strane ima mladih, lepih, zgodnih žena koje su mrtva puvala, a ima i onih mnogo starijih od mene koje su divne. Verujte ima žena preko 50 godina koje su zmajevi i koje bi stale pored ovih od 20 i bile odabrane baš zbog te energije– dodala je pevačica.

Međutim, osim ludačke energije koju nosi sa sobom, pripadnici jačeg pola zanosnu plavušu vole i zbog atributa kojima raspolaže, a u znak zahvalnosti na svoj pruženoj ljubavi, Zorana mušarcima sprema pravu poslasticu.


– Spremamo kalendar sa mojim fotografijama, nije moja ideja, neću reči čija je. Softly je, nije vulgarno, nije to moj stil. Za rođendan sam dobila na poklon neke fotke, pa sam bila kao Merlinka, pa je bio kao kabare Mulen ruž, Lajza Mileni, pa ja u džinsu, to sam najviše ja. Ali treba se poigrati, i treba dati ljudima nešto drugačije, tako da će se kalendar dopasti onima koji me vole– zaključila je u Grand news-u.

Foto: Luka/ Munja/ Eli/ Instagram,
Autor: T. Bogavac