Ona je žena za scenu i stadion! Sa Zoranom Pavić o fudbalu, muzici i modi! (VIDEO)

Vatrena grobarka, Zorana Pavić, ni u danima pandemije ne ostavlja svoj tim na cedilu te je u oktobru mesecu išla na večiti derbi i podržala crno-bele.

Dobila sam pristup kao press od prijatelja jer se utakmice održavaju bez publike. Moram da kažem da je bilo mnogo tužno. Kad smo poveli, čule su se navijačke pesme na levoj strani van Stadiona, a kada je Zveuda izjednačila, sa desne strane puštali su vatromet. Bilo je kao na filmu- priča pevačica. za portal grand.online.

32e9df4bc61e5ced650350c3b936dbff5458bc7f

Nismo mogli da se ne setimo njenih čuvenih pesama u duetu sa Matejom Kežmanom i Đorđem Pantićem, koje su nastale za voljeni klub, a evo zašto joj je drago što su pesme bile baš sa njima- Osim što su bili sjajni igrači, Kežman je na svakoj utakmici dao po gol, bili su dobri ljudi. Ono što mi je drago je da mnogi pesmu “Ružo crno-bela“ doživljavaju kao ljubavnu, bez obzira što ne navijaju za Partizan.

Dotakli smo se i njene nove linije, pa je pitali, koliko joj je sada lakše kao ženi da se sredi- Jao to je ključno pitanje, konačno mogu da kupim d aobučem šta želim. I to mi je jako važno. Prosto su mis e sklopile kockice posle mnogo godina– rekla je za svoju novu kilažu.

A kada je reč o novitetima na poslovnom planu, poslišajte video ispod.
POGLEDAJTE I:

Zorana zbog ljubavi išla sa perikom do Crne Gore! (FOTO)

SKANDAL NA SNIMANJU Zorana Pavić htela da napusti Grandov studio


Foto: Grand online,
Autor: T. Bogavac