Login/Registracija

„Ona je za mene svetinja“: Emir Habibović ovekovečio majku u spotu

Pevač Emir Habibović rešio je da napravi preokret u svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri. S obzirom na to da je ovaj poznati „kralj bakšiša“, kako ga je inače nazvala publika, sinonim za sjajnu atmosferu i veselje, ovog puta iznenadio je mnoge.

Naime, naslednik legendarnog Šabana Šaulića snimio je pesmu „Suze moje majke“, čiji je tekst toliko emotivan, da je i samog Emira naterao na suze. Budući da svoju privatnost krije od očiju javnosti, zanimljivo je da je u spotu glavna uloga pripala njegovoj majci Idi, koja je svojom pojavom još više dočarala ovaj projekat.

Premijera pesme i spota planirana je 28.juna i jedva čekam da čujem reakcije ljudi. Radilo se dosta, a otkako sam počeo da se bavim muzikom imao sam želju da mi se majka pojavi u spotu jer je ona za mene svetinja. Nadam se da će se publici svideti i da će je svako ponaosob doživeti na poseban način – rekao je Habibović za medije.

S druge strane, pevač je jedva uspeo da dovrši ovaj projekat jer je tražen na svim prostorima, pa s tim ima malo vremena da se posveti nekim drugim stvarima osim nastupima.

Foto: Aleksandar Stankić,
Autor: Grand