Login/Registracija

Ona je napravila prvi korak: Ovako je počela ljubav između Rade i Harisa (VIDEO)

Već mesecima se u medijma priča da je pevačica Rada Manojlović raskinula dugogodišnju vezu sa pobednikom „Zvezda Granda“ Harisom Berkovićem.

Temu raskida nisu komentarisali u medijima, a pre nekoliko dana se pojavila jedna fotografija sa nastupa gde su njih dvoje zagrljeni, a samo jednom slikom su stavili tačku na sva nagađanja i priče koje kruže poslednjih meseci.

Rada i Haris su se upoznanali na jednom od snimanja emisije „Zvezde Granda“ kada je ona došla da u revijalnom delu otpeva duet sa kolegom koji je te sezone odneo pobedu. Već na samom upoznavanju sevnule su varnice između njih, a oni su pre nekoliko godina u jednoj emisiji ispričali do detalja kako je tekla priča od snimanja te emisije do početka veze.

– Prvi utisak je da je bila top zgodna devojka i dobra pevačica. Nisam ni mislio da ću na kraju da završim sa njom – rekao je Haris jednom prilikom.

– Drugi korak je bio kada smo snimili duet. Tokom takmičenja sam trebala da navijam za brata, ali sam navijala i za Harisa, da budem iskrena. Onda sam sebi rekla: “Da li je moguće da ja njemu priđem i preuzmem inicijativu?”. Posle toga je meni zapalo da baš sa njim pevam duet u takmičenju. Slučajno. Ja sam znala da je on stidljiv. Znala sam da će on otići u Bosnu i mislila sam se da će nam se putevi sad raziđu – priznala je Rada svojevremeno.

Pevačica je tom prilikom priznala da je načinila prvi korak i samo jednim gestom nakon gostovanja u emisiji ostavila je Harisa bez reči.

– Ona je to uradila profesionalno i posle nastupa pitala me je da li sam gladan – istakao je Berković, a onda je pevačica otkrila kako je prošao njihov prvi sastanak:

– Pa ide za Bosnu, jako sam se brinula da čovek ne ode gladan. Odemo mi na večeru. Tad sam skontala da je on bacio oko na mene. On me je upitao da li je momak koji je bio sa nama moj ili sestrin dečko. Mislila sam da je on stidljiv dečko, ali to je bilo… Kod njega mi se najviše dopalo što smo se mi jedno tri meseca samo dopisivali. Ni u jednoj poruci me ništa kokretno nije pitao, mislila sam da je problem do mene.

Nastup koji je njima promenio život i posle koga su započeli vezu pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković