Login/Registracija

„ONA JE NAJVEĆI KRIVAC“ Ljuba Perućica otkrio zašto se DRASTIČNO UGOJIO“ (VIDEO)

Ljuba Perućica važi za jednog najlepših pevača „Zvezda Granda“, međutim u poslednje vreme drastično se ugojio, a na tu temu često se šali sa svojim kolegama u videima na Instagramu. Ljuba nam je sada otkrio da je glavni „krivac“ za taj višak kilograma njegova supruga koja je odlična kuvarica.

Kako nam je priznao u teretanu još uvek nije krenuo, iako već duže vreme planira da krene.

– Nisam još uvek počeo da treniram, da kažem da se osećam dobro u svojoj koži… Nije toliko zapelo da moram, ali svakako ću uskoro početi ponovo, pa makar da trčim – rekao je Ljuba i priznao da ga supruga odlično hrani, zbog čega se i ugojio.

– Ona je najveći krivac definitivno… Kada sam posle korone izašao iz bolnice, izašao sam mršav i zgodan, e onda pošto nisam smeo ništa dugo da radim, a ona hvala bogu jako voli i da jede i da kuva, onda mi je ona svaki dan nešto spremala i rekla je „Ne, ne moraš malo da se povratiš u život“ i tako sam se za jedno dva meseca povratio poprilično.


Ljuba je potom kao nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ prokomentarisao današnje takmičenje, kao i kandidate.

– Ponekad kada izađe neki klip koji je baš bio interesantan onda pogledam, ali da sam ažuran, nisam… Današnjim takmičarima je mnogo teže iz prostog razloga, jer kada smo se mi tačmičili pevač je bio u centru pažnje i komentarisalo se samo pevanje, žiri je gledao samo da nam pomogne, a čini mi se da se sada sve svodi na žiri i da je pažnja okrenuta prema njima i da se oni najviše pokazuju. Mislim da je u tom smislu pevaču teže da se probije – rekao je Ljuba.

Ceo ontervju sa Ljubom Perućicom pogledajte u videu ispod teksta!

……

PROČITAJTE I:

GLEDAMO I NE VERUJEMO: Video Ljube Perućice je sve što danas treba da vidite (VIDEO)

Ljuba Perućica prošao kroz pakao zbog korone: Iz bolnice su me pustili preko veze! (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić