Login/Registracija

OGROMNA TUGA u domu Katarine Grujić, pevačica NEUTEŠNA

Pevačica Katarina Grujić saopštila je na svom Instagram profilu tužnu vest koja je danas zadesila njenu porodicu.

Naime, njena baka Olga preminula je u 89oj godini života zbog čega je lepa pevačica neutešna i neizmerno tužna, naročito sada kada je i sama postala majka.

U više navrata Grujićeva je isticala da ju je baka naučila svemu što danas zna i bila joj zahvalna na lepom i srećnom detinjstvu koje joj je omogućila.

Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila sta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeg daha volela svog Dragana. Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce. Jako nedostaješ meni i tvojoj Katici. Neka ti je večna slava najmilija moja bakice– napisala je Katarina uz seriju bakinih fotografija.

……

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac