Login/Registracija

„OGOVARALI STE ME“ Barbara Bobak uputila BRUTALNU poruku kolegama, pa potkačila Darka Lazića (FOTO)

Barbara Bobak poslednjih nekoliko godina se trudila da dođe do vrha, što je i uspela. Ipak, na tom putu nailazila je na brojne neprijatnosti i saplitanja od strane kolega, koje bi sada sve dale da su u njenom društvu.

Pevačica pamti trenutke kada su je neki od kolega ogovarali, odbijali njene predloge, a danas pričaju kako su je oni „oblikovali“. Zato im se obratila putem Instagrama.

– Nisam ničija. Niko me nije naučio, niko mi nije pokazao. Nijedan bend, nijedan drugm drugarica, nijedan momak. Sve sam sama. Sama sam vežbala pevanje, sama sam skidala pesme, sama sam sastavljala repertoare, sama sam posmatrala i upijala, učila, ali ne od vas“ Sama sam sebe oblikvovala i napravila, a u periodu kada ste imali privilegiju da sa mnom delite binu, birali ste da me ogovarate, spuštate, ugnjetavate. Da mi govorite kako sam zelena, kako nemam pojma. Kako imam još puno pasulja da pojedem i kako nemam predstavu o tome kako se radi posao – počela je Barbara i dodala:

– Sad kad je mala, izvinjavam se, luda mala Barbara dospela na neki level posla, sad pljušte pohvale i busanje kako sam radila s vama ili kako ste bili sa mnom. Niste. Niko nije. Niko mi ništa nije pokazao. Sama sam. Sve sam sama. Niko mi ništa nije dao. Svaka moja ideja bila je ismevana, svaki moj predlog bio je nipodaštavan, svaka pesma koju bih iskopala bila bi ignorisana, dok sad dolazite na moje svirke da mi kradete repertoar. Ne svojatajte me. Ne znam ko ste. Ne poznajem vas – napisala je ona.

Ispod objave, Barbara je imala još jednu poruku.

– Sve više čujem sa sve više strana kako sam ja imala kojekakve učitelje i učiteljice koji su mene napravili – napisala je Barbara.

Pročitajte još:

Barbara Bobak puni klubove širom Evrope, a NJENU PUBLIKU ZANIMA SAMO SAMO JEDNO: „LJUDI KOJI MENE SLUŠAJU SU DRUGI SVET“

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković