Login/Registracija

Oglasio se Darko Lazić nakon snimka sa nastupa na kome navodno samo otvara usta: „Hoće da mi skinu glavu, namerno me sabotiraju!“

Na društvenim mrežama nedavno je osvanuo snimak s nastupa Darka Lazića u Hanoveru, gde se vidi da samo otvara usta, tačnije izvodi plej-bek, pevajući hitove legendarnog Sinana Sakića. Tim povodom se oglasio Darko Lazić, te je otkrio da neko namerno hoće da ga sabotira i da neprestano plasira montirane klipove u javnost.

-Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega – priča pevač za Republiku.

Darko dodaje i da je siguran da dva-tri snimka neće da mu upropaste sav trud koji je uložio u dosadašnju karijeru:
-Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim! – dodao je Darko.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić