Oglasila se Tea Tairović NAKON DRAME U ŠVEDSKOJ i otkrila sve o privođenju o kome bruji region: „Ruke sam držala iza leđa JER ME BOLI KIČMA“

baf29f963797d6df091e31f70e61b1b9adb490d5

Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović, privedena u Švedskoj, ona se napokon oglasila na svom Instagramu.

Naime, kako se pisalo, pevačici su stavili lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac, a nakon brojnih spekulacija zvaničnu izjavu dala je i Tairovićeva.

Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodni imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam – rekla je pevačica u svom obraćanju.

f2f9e37ef752b2df9be43a2e72c838a53e8fc947

Podsetimo, domaći mediji brujali su i kako je pevačica Tea Teirović takođe privedena pre nekoliko meseci na aerodromu u Nemačkoj. Nju je tada, kako se pisalo, uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok – rekao je tada njen menadžer.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić