Login/Registracija

Oglasila se Severinina sestra nakon tuče: „Ona je za LEČENJE, koristi NARKOTIKE“

Pevačica Severina Vučković juče je privedena zbog sukoba sa sestrom. Nakon porodične drame koja se odigrala u Splitu, Marijana Popović je prijavila pevačicu, a Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta.

Marijana je, sada nakom nemilog događaja koji se dogodio, iznela svoju stranu priče.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon, dok su komšije u Splitu ispričale medijima da je Marijana po zgradi galamila da će iskrvariti.

Sestra Marijana Popović za Dnevnik Nove TV ispričala je svoju stranu,a kaže kako je u jako teškom stanju.

– Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici sa nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične- ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

– Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere. Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzele. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u- ispričala je sestra.

Marijana je istakla da je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Tvrdi da ih je dostavila svim ustanovama.

– Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju- zaključila je Marijana za Novu TV.

Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako pevačica nije bila uhapšena i da je na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podneti kaznenu prijavu protiv sestre.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović