Oglasila se porodica Saše Vidića, otkrili sve detalje života u nemaštini: „Nije mogao da radi, odbijao je pomoć“

IMG 20230427 132742

Čuveni kreator Saša Vidić danas je na Novom groblju uz prisustvo članova porodice i mnogobrojnih prijatelja ispraćen na večni počinak.

U tišini i sa velikim bolom, saučešća su primili najbliži srodnici pokojnog kreatora, tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja, a nakon brojnih novinskih naslova i izjava mnogobrojnih javnih ličnosti, porodica je odlučila da se oglasi za medije:

Saša je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu, nije bio siromašan niti prodavao stvari. Sve njegove stolice su i sada u stanu. Zbog bolesti nije moga da radi, te mu je porodica pomagala. Bolest se pogoršala u poslednje dve nedelje, a on je odbijao medicinsku pomoć što je jedan veliki, ogroman teret na našim leđima i uvek će biti. Ovo je jedina izjava bližih srodnika – stoji u izjavi.

IMG 20230427 132918

Među prvima na groblje je stigla Vidićeva dugogodišnja prijateljica Seka Aleksić noseći buket belih ruža, koje je Saša najviše voleo.

Na kremaciju je stigla i voditeljka Tanja Rađenović s partnerom, kao i muzičar Marko Kon koji je zapalio sveće za pokojnog kreatora. Sa njim je na groblje stigla i Leontina Vukomanović i pevač Marko Rokvić. Nešto kasnije stigla je i Vidićeva prijateljica i saradnica Jelena Maćić.

sv5 1

Podsetimo, Saša je preminuo u 52. godini života u KBC „Bežanijska kosa“ u Beogradu. Kreator je u bolnicu primljen u veoma teškom stanju, a kako su lekari otkrili imao je početnu fazu sepse.

Akutno stanje nastalo je kao posledica ne tako čestog oboljenja poznatog pod nazivom vertigo i nažalost spasa nije bilo.

Foto: A. Dačić,
Autor: I.Grk