Odrasla sa osmoro braće i sestara, ali NJEN ODLAZAK JE SLOMIO! „Sve me je sećalo na nju“ (VIDEO)

Jovana Tipšin nedavno je objavila pesmu koja je, po njenim rečima, posvećena ljubavi i sreći. 

– Ova pesma širi ljubav, dobrotu i svi su se pronašli u njoj. Pisali su mi kako su je više puta slušali, nije bitno koje smo veroispovesti, ova pesma je za sve ljude u svetu – rekla je Jovana. 

Kako ističe, pesma je snimljena u oktobru, ali spot je svetlost dana video tek za Vaskrs.

– Pomerala sam spot, u međuvremenu mama mi se razbolela, pa smo otkazali. Nije imalo vremena da se snimi tad, ali mama je čula pesmu i uživala. Ja je pustim dok se šminkam ili nešto radim i tako ćutimo i slušamo je. Zato sam ovu pesmu posvetila mami koja se upokojila pre dva meseca – rekla je ona sa tugom i dodala – Jako mi je teško, ali moramo da verujemo u Vaskrs i u boga i taj večni život.

ae92fdd3d403491d5f8c7354a2ea3ad49209a2a1

Ovo je prvi Vaskrs koji je provela bez mame, te je priznala da joj uopšte nije bilo lako.

– Nekako mi je bilo teško dok sam farbala jaja. Obično sam tako, ja započnem pa ih ostavim da odem do crkve, a ona nastavi. Kada se vratim, ja ih uglancam, a mama sprema jagnjetinu i krompire za sutra. Ona je najbolje spremala tu jagnjetinu i te krompire. To mi je nekako ostalo iz detinjstva. Jako mi je bilo teško ove godine. Zvale su me sestre na ručak, najstarija je spremala jagnjetinu kao mama, pa sam bila sa njima – istakla je pevačica.

Nakon toga, zaputili su se u vikendicu na Avali, koju je njena mama najviše volela.

– Sve je podsećalo na nju. Pogledala sam u nebo i videla srce. Pomislila sam samo, znam da me gledaš i da uživaš sad negde. Žao mi je što nije doživela neke stvari još, ali srećna sam što sam je imala ovoliko dugo. I sad ona čuva tatu i tata nju, proslavili su Uskrs zajedno posle toliko vremena – rekla je ona u emisiji „Grand Magazin“.

Jovana je istakla da joj je mama uvek bila podrška i da joj je bilo dovoljno njeno prisustvo, te da ništa drugo nije važno.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod!

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković