Od „Zvezda Granda“ do direktorske fotelje! Biljana Sečivanović promenila profesiju: „Bilo mi je stresno“ (VIDEO)

biljana1

Većina estradnih zvezda osim zarađivanja od muzike ima i druge izvore prihoda, pa je tako i Biljana Sečivanović rešila da se baci u novi biznis.

Uprkos veoma uspešnoj karijeri koja traje dugi niz godina Bilja je rešila da postane direktorka i otvorila firmu s obzirom da je ona po struci ekonomski tehničar.

-Da ne bude gospođa ministarka, gospođa direktorka – našalila se Bilja, a potom otkrila detalje novog biznisa.

Počela sam da uživam u tome, prvo mi je bilo stresno. Ja sam po struci ekonomski tehničar i meni to nije strano ali znaš kad se menjaju zakoni, uveli su nam elektronske fakture, malo se zbuniš, izgubiš se u vremenu i prostoru, pa mi je trebalo jedno vreme da se priviknem, još uvek imam neke nepoznanice, ali hvala Bogu imam odlične saradnike pa mi pomažu u tome -objasnila je za Grand.

biljana

Iako su se mnogi uplašili da će Biljana okačiti mikrofon o klin istina je potpuno drugačija. Muzika će ostati njen primarni posao, dok će direktorka stolica donositi samo dodatna primanja.

To mi je dodatni posao, zanimanje, i dalje je licenca tu i dalje radim sve oficijalno, to mi je samo dopunska delatnost, više nije primarna i osnovna– objasnila je pevačica.

Kažu da je najveći uspeh svakog pevača kada publika oseti njegovu emociju, a Biljana je to uspela već nakon prvog pojavljivanja na sceni te ne čudi što je danas jedna od najtraženijih pevačica na estradi.

U suštini sam uvek bila narodnjak, težila sam kroz to vreme i postojanje moje da ne zapostavim mlađu populaciju, da bude nešto i za njih, ali negde u principu mene je ta publika osećala i tu sam uvek imala povratnu, dobru informaciju i mnogo mi je drago. Ja sam neko ko je dobar na tom terenu i mislim da je to i moj teren. Tamo planiram i da ostanem koliko ću da izdržim. Ako zdravlje posluži i glas što se mene tiče to je negde moja energija i moj posao– poručila je sa osmehom.

ab224f61f077b575ab757f5570a31154788a0aa6

Uprkos neverovatnoj slavi i popularnosti uspela je da ostane skromna i prizemna te ovo leto poput normalnog sveta provodi sa svojom jačom polovinom.

Aca je birao planski da mu čovek pravi čamac, ali to je ogroman čamac za pecanje i uživanje. Prosto ti treba samo ono što tebe čini srećnim i ono u čemu ćeš ti da uživaš. Ja živim život, ja sam normalan čovek živim kako želim u skladu sa svojim mogućnostima. Ponekad mu kažem: „Ajde prijatelju mani malo pecanje, odmori, nemamo gde više ovu ribu“. Drugi ljudi idu negde u švaleraciju, a moj ide u ribu, dosta je više s ribom – našalila se Bilja.

277590934 505989254484505 2964806556476244245 n

Šta je još Biljana Sečivanović otkrila saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/Instagram,
Autor: J. Jović