Login/Registracija

OD SIROMAŠTVA DO ZVEZDA: Zorica Brunclik otkrila šta je radila kada je počela da zarađuje: “ DUG JE BIO PUT DO TOGA“

Na karijeru Zorice Brunclik mnogi gledaju sa divljenjem, a iako je uspela da se ostvari i na poslovnom i na privatnom planu njen život nije oduvek bio lak.


Potekla je iz siromašne porodice, a u vreme kada je počela da niže uspehe nisu bili toliko zastupljeni stilisti kao danas te je sama odlučivala kako će izgledati na omotima svojih ploča.

– Ako neko dođe iz tako siromašne porodice kao što sam ja, gde ko je prvi ustao taj se obukao. Kada dođete u situaciju da možete sebi da priuštite mnoge stvari, onda vi želite sve to da stavite na sebe i sami mislite da ste sebi lepi u tome i da je to fanstastično– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.


Zbog svojih odluka se ne kaje i ponosna je na svaki korak koji je napravila na putu do zvezda.

– Posle 50 godina ja sam ovde sa vama i imam veliki koncert , znači da sam ja uspela tako neuka i sama da sebe izvedem do nekog mometa kada sam shvatila da neko treba da se bavi mnome. I tada kada me neko pljune da sam loše obučena, on ne pljune mene nego onog koga sam ja odabrala, ali dug je put bio dotle– priznaje Zorica.


Siromaštvo nije na nju uticalo niti da previše troši niti da previše štedi, već je uvek racionalno razmišljala o svojim finansijama.

– Zna se šta ide prvo, kome ide prvo i šta ide karijeri. Nikada nisam bila škrtica, ali niti da se razbacujem, sasvim normalna racionalna račica kja zna svoje prioritete– kaže Brunclikova.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić