Login/Registracija

OD PRESLATKE DEVOJČICE I ZAVODNICE do KRIZE U LJUBAVI: Ova pevačica danas tvrdi da će OSTARITI S MAČKOM

Verovali ili ne, ova devojčica sa fotografije ispod uskoro će napuniti 37 godina i jedna je od pevačica koja se proslavila u „Zvezdama Granda“. 


Još kao srednjoškolka pokušavala je da se domogne mikrofona i upliva u pevačke vode, čak je i tajno nastupala, a tokom jednog nastupa desio joj je i blam koji će zauvek pamtiti.

– Jednom sam krišom otišla da pevam i komšinica me je otkucala, moj tata je došao i izvukao me za uši pred punim klubom napolje– prisetila se ona nemilog događaja dodajući da se tada ozibljno naljutila na oca koji je još jednom srušio njene nade da će biti pevačica. Ali nekoliko godina kasnije kroz učešće u „Zvezdama Granda“ ostvarila je svoje snove. 


Za Dragicu Zlatić danas kažu da je najpoznatija i najduhovitija Čačanka na estradi, čijem šarmu niko ne može da odoli. Ipak, uprkos lepoti i harizmi, kao i naprednoj muzičkoj karijeri, ova pevačica ne može da se pohvali lepim dešavanjima na ljubavnom planu. Pre skoro godinu dana raskinula je vezu za koju je mislila da će da preraste u nešto više. 

– Ništa se ne dešava, pauza je već duže vreme, a s obzirom na to kako sam zadnji put prošla, mislim da će ovaj put biti duže (smeh), ali ja sam navikla na to. Pre ove veze sam bila dve godine sama, videću, ne znam, ako se desi desiće se, kao što mi se i prošli put desilo kao grom iz vedra neba, valjda će i sada. Ako se baš ne desi šta ću, imam mačku pa ću sa njom ostariti kao Lepa Lukić– našalila se pevačica.  

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić