Login/Registracija

OD POLICAJKE DO PEVAČICE: Dušica Grabović otkrila zanimljivu životnu priču i pomenula pokojnu Kseniju Pajčin

Dušica Grabović ispričala je interesantnu priču iz svog života i otkrila da je pokojna pevačica Ksenija Pajčin zaslužna za to što je započela pevačku karijeru.

daeada188c255d9e032747a9fd229f8f1a21ba8f

Dušica je ispričala da je Kseniju upoznala na aerodromu na kojem je radila kao policajka, gde je nakon kratkog razgovora sa njom odlučila da počne da se bavi pevanjem.

– Ona me je i otkrila, ona je bila inicijator svega. Da nije bilo pokojne Ksenije mislim da ne bih ni počela da se bavim ovim poslom. Na aerodromu me je upoznala kao policajku i toliko je bila oduševljena mojim izgledom… Ja sam imala suknjicu, male potpetice i ona mi kaže: „Bože kako si lepa, zašto ti uopšte radiš u policiji? Da li si mogla da izabereš neki javni posao, da budeš primećena i da maksimalno iskoristiš svoju lepotu? “ Poslušala sam je, tad je bio i Vlada Perović bivši muž Lepe Lukić, on mi je dao vizitkartu i ja sam ga posle mesec dana kontaktirala i počela da nastupam sa bivšim bendom Ane Nikolić – rekla je Dušica i dodala:

19fac7ecafe69a63dbbc30d7af62cb948b909b89

– Ksenija je htela mene u svojoj grupi, ako ne pevaš onda ćeš da igraš kod mene, šta ćeš u policiji… Bila je jako drago stvorenje i jedna od najlepših žena na našoj estradi. 

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić