Login/Registracija

OD LJUBAVI SE NE ŽIVI Danijel Đurić bez dlake na jeziku: „Pevači jedni drugima UBIJAJU POSAO“

Pevač Danijel Đurić maksimalno se posvetio porodičnom životu uživajući u čarima odrastanja svoje dece. Ipak su njegovi prioriteti, kako i sam kaže, sada na poslednjem mestu, ali posao se ne sme zapostaviti.

– Tu su deca, ali i posao jer na žalost bez posla i bez novca ne možeš da živiš. Slažem se da jeste mnogo toga u ljubavi, ali od ljubavi se ne može živeti. Pored ljubavi moraš da imaš i posao i finansijske mogućnosti da bi svom  detetu sutra nešto i priuštio- iskren je bio Đurić.

19ba07088868c4955bb3559f07c48f0ad501f5ec

Teško je uskladiti porodicu i posao, posebno javnim ličnostima, međutim Danijel je jedan od onih kojima to itekako ide od ruke. Da je sve stvar dobre organizacija dokazuje i to što se već godinama osim muzike, uspešno bavi i produkcijom.

– Kada se čovek bavi i pevanjem i produkcijom, ne može da bude istovremeno na dva mesta. Korona je takođe uticala dosta loše na muziku, nije bilo nastupa, tako da nema posla sad za sve. Mnogo je pevača i novih trendova, znamo svi ko nastupa i ko ne nastupa, tako da nisam ja batalio da se bavim muzikom nego sam nekako to stavio na stend baj iako imam dosta pripremljenih pesama- ispričao je pevač u emisiji „Grand Magazin“.

0309eaff1bd261d6e2e3a21e0157021687ba784a

Osvrnuo se i na današnju situaciju na estradi i svoje kolege koji jedni drugima, kako smatra Đurić „ubijaju posao“.

– Ima mnogo pevača i muzičara koji rade za mnogo male pare i onda vi sebe ne možete da naplatite, osim ako imate veliki mega hit. Kada imaš hit imaš i posao i menadžere i pare- istakao je Danijel.

POGLEDAJTE I

“MC Stojan se UVREDIO što nije dobio Oskara“ Danijel o tajnama POPULARNE MANIFESTACIJE

Danijel Đurić ŠOKIRAO priznanjem: „Volim glupe devojke, one su zahvalne“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović