Login/Registracija

OD BUCKE DO RIJALITIJI ZVEZDE: Prepoznajete li pevačicu sa fotke?

Ako se dobro zagledate u fotografiju ispod i oči i osmeh ove simpatične bucke, sigurno da ćete prepoznati pevačicu i rijaliti zvezdu Sandru Rešić

Upravo ovom fotografijom Sandra je danas raznežila fanove i otkrila manje poznate detalje iz njenog života. 

– Pa ovako sam počela, i da, gledam u majku (poznatija kao Cica) i volim ovu sliku. Jedino što se nije promenilo je čuperak, i dalje imam istu bebi kosu baš tu, na istom mestu (koja ne raste) – rekla je pevačica i time opravdala to što već godinama nadograđuje svoju kosu. 

Sandra nikad nije krila da je u mladosti bila bucka, kao i da je tokom učešća u „Zvezdama Granda“ imala čak 92 kilograma koje je skinila uz pomoć autofagije. 

Za nekoliko meseci smršala je čak 44 kilograma i priznala da joj to uopšte nije bilo lako. 

– Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela, unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne, kao na to da malo jedem – rekla je i dodala da danas ima 48 kilograma. Tvrdi da je glavni krivac za njenu vitku liniju upravo učešće u rijalitiju. 

– Ma rijaliti je najbolja dijeta! Nema mnogo hrane, sve se svodi na salate, musli i pirinač. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede slatko, uzmem jabuku! Znam da to nije slatko, ali šta da radim. Sigurna sam da i stres u rijalitiju utiče na to da lakše gubim kilograme. Ko želi vitku liniju, neka dođe jedan dan u rijaliti – zaključila je pevačica. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić