Login/Registracija

OD BEOGRADA NA VODI DO MALINJAKA: Jana Todorović pokrenula novi biznis

Pevačica kod Arilja kupila dva hektara zemljišta, na kom će da uzgaja dve sorte najtraženijeg voća, a za sve ima podršku porodice i supruga Ivana.

Pevačica Jana Todorović, otkako je zatvorila restoran koji je počeo sa radom malo pre pandemije korona virusa, a sada već četiri meseca na vratima stoji katanac, dugo je razmišljala kojom drugom delatnošću da počne da se bavi pošto se u ugostiteljstvu nije proslavila, rešila je da se oproba u biznisu sa malinama. Naime, pevačica je nedavno kupila malinjak kod Arilja.

Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa – priča izvor blizak pevačici za Republiku, i otkriva detalje Janinog novog biznisa.

U pitanju su dve sorte ovog voća, koje je veoma traženo, jedna je najtraženija vilamet malina, a druga hertidž, koja uspeva i u plastenicima. Domaćin od kog je kupila već dobro uređene parcele više nije mogao finansijski da održava biznis, pa je želeo da proda imanje nekome ko može da ulaže novac.

Inače, pevačica, koja i sama dobro zarađuje, poznata je po tome što je iz imućne porodice. Njen svekar je kupio ceo sprat u jednoj zgradi u Beogradu na vodi za koji je navodno platio 15.000.000 evra, a njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre. Ipak, Jana stalno ima potrebu, da se dokaže i sama kao privrednica, pa zato se i oprobava u raznim poslovima, pored svog primarnog, u čemu ima i suprugovu podršku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić