‘OĆE DA UDARAMO KRUŠKU? VIDI GERBI MEĆAVA: Bursaćka i Gerbec se ludo zabavljaju na Zlatiboru, PLAKAĆETE OD SMEHA kada vidite šta tamo rade (VIDEO)

Screenshot 20230106 114937 com.instagram.android

Koleginice i prijateljice Aleksandra Bursać i Jelena Gerbec, ovih dana borave na Zlatiboru odakle redovno izveštavaju svoje pratioce o ludim avantuarama, a izgleda su njih dve tim iz snova pošto je svaka objava satkana samo od smeha i pozitivne energije kojom plene.

Kako to biva na putovanjima, hrana, piće i muzika su neizostavni, pa su se tako i njih dve prepustile svim čarima i specijalitetima koji im, sudeći po objavama i tek kako prijaju.

Iako kao javne ličnosti moraju da vode računa o svom izgledu, valja se ponekad brinuti i o stanju unutrašnjeg duha kome najviše prija čist hedonizam.

Jelena se požalila kako nisu jele čorbicu, na šta je Aleksandra uzvatila kako će da pojedu i čorbu, i kolače i sve i nije se šalila.

Screenshot 20230106 114834 com.instagram.android

Na njihovom stolu našli su se prebranac i kiseli kupus, nakon čega je usledio i dezert.

Kakav ti je kolač? Što nisi pojela to ? Vidi Gerbi mećava– pohvalila se Gerbec pojedenim slatkišem, dok se Bursaćka pravdala kako je njena porcija veća.

Naravno, večera nije mogla da prođe ni bez nekoliko čašica rakije nakon čega je Jelena imala sjajnu ideju.

Nego kaži mi, ‘oćemo da udaramo krušku i da kupimo žitoni ?– uz prasak smeha pozvala je drugaricu u luna park na koji je gledao restoran na šta je ona odmah pristala, međutim verujemo da su odustale od ove ideje pošto nisu objavile video.

Njhovim dugodovštinama tu nije bio kraj pošto su se uputile ka jednom lokalu gde su uživale u živoj muzici i svirci za pamćenje.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić