Login/Registracija

„Obučeš haljinicu i onda nešto spadne“ Bilja Jevtić o svojoj erotskoj fotografiji

Pevačica Biljana Jevtić jedna je od retkih pevačica na našoj javnoj sceni koja se može pohvaliti dugom i uspešnom karijerom, bez i jednog skandala.

Pevačica je prvi album objavila 1983. godine, a prepoznatljiva je po pesmama „Evo ti srce na dlanu“, „Proklet da je ovaj život“, „Opasna je igra ta“, „Suzo jedina“ i drugima…

Biljana je u braku sa pevačem Aleksandrom Ilićem više od tri decenije, a njihov brak važi ya jedan od najskladnijih na našoj estradnoj sceni.

Međutim, pevačica se ipak tokom duge karijere omakla jedna erotska fotografija, a sada je gostujući u emisiji „Grand magazin“ progovorila na ovu temu.

– To je jedna jedina fotografija koja se provlači stalno po Instagramu… To je jako lepa slika, ništa strašno se ne vidi tu, čak ni to nije bilo sa nekom namerom. Ti kad se slikaš gledaš u aparatr, ne možeš da gledađ levo desno šta se dešava, a ovi što slikaju oni vole malo i da iskoriste – rekla je pevačica i dodala:

– Desi se nekad nešto neočekivani i što ne želiš, obučeš neku haljinicu, majicu i onda okrenu se ovamo, tamo i onda nešto spadne i onda te slika, namerno ili slučajno i eto.

Biljana Jevtić: Aca ne podnosi da šopingujemo zajedno

Oni su najskladniji par na estradi i upravo su proslavili 30 GODINA!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić