Login/Registracija

Novopečena mama najavila POVRATAK na scenu: “Mislim da ću da SKRENEM“

Pop pevačica Marija Mikić trenutno proživljava najlepši period u životu.

Osim što je pre nešto vše od dve nedelje na svet donela ćerkicu Đurđu, izbacila je i dve nove pesme koje su se za kratko vreme uvukle pod kožu slušaocima i dospele na Jutjub trending listu, a Marija otkriva kako se sada oseća.


– Da kucnem u drvo, osećam se fenomenalno. Uživam sa bebom. Osećam se kao da je ona tu ceo život, brzo sam se navikla i sve mi je potaman– rekla je pevačica.

Iako joj mnogi savetuju da je vreme da odmori i bude sa bebom, Mikićeva ne krije da joj posao baš nedostaje i da će mu se vratiti što pre.

– Ne pevam od petog meseca trudnoće, i publika me se uželela a i ja sam radoholik. Mislim da ću malo skrenuti (smeh). Mislim da ću se vratiti brže nego što je planirano. Tu su tata, tetka, bake, tako da ima ko i da mi pomogne– dodala je.

Baš poput ostalih novopečenih majki, i Marija razmišlja o tome kako će dovesti liniju u stanje pre trudnoće, i priznaje da je čeka ni malo lak put.

– Ja sam ceo život bucka, ali sam u trudnoći kao i sve trudnice jela šta sam htela. Međutim, sada moram da povedem računa a bojim se da će rezultati izostati jer noću kada dojim bebu čapkam sa strane svašta nešto (smeh). Opuštena sam i verujem da će to sve biti kako treba. Ipak je i za moj posao važno da izgledam koliko toliko dobro– istakla je u jutarnjem programu Nove S.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac