Login/Registracija

NOVOGODODIŠNJI KONCERT U KRCATOM SAVA CENTRU: Željko Joksimović oduševio Beograđane, u publici i Marina Tucaković (FOTO)

Proslavljeni pevač, kantautor i kompozitor još jednom je pokazao zasto je br. 1 u muzici. Željko Joksimović večeras je još jednim spektakularnim koncertom u punom „Sava centru“ doneo zvuk nostalgije i prazničnu atmosferu i ponovo dokazao da je majstor dobrog provoda i neverovatnih emocija. 

Tradiocionalnim novogodišnjim koncertom „Dva sveta“ prošetao je kroz muzicke žanrove koji su vratili publiku u 70-te i 80-te godine prošlog veka. Deo repertoara bio je posvećen filmskoj muzici Zorana Simjanovića, pa je Željko izveo neke od najvećih hitova poput „Tango Argentino“, „Grlom u jagode“, „Balkan ekspres“, „Flojd“ i dr. 

Nastup jednog od najpopularnijih muzičara u regionu ispunio je očekivanja i podsetio je sve i na hitove Tome Zdravkovića po čijoj pesmi “Dva sveta” je i nazvao tradicionalne novogodišnje koncerte. Na repertoaru su se našle i numere „Riblje čorbe“, Kemala Montena i Olivera Dragojevića, a publika je u krcatoj dvorani horski pratila pevača.

Joksimovića su podržale brojne kolege, prijatelji i saradnici, a najveće iznenađenje bio je dolazak Marine Tucaković, koja se nakon teške bolesti povukla iz medija, ali je večeras Željka bodrila iz prvog reda. 

Novo druženje u „Sava centru“ Željko je zakazao za 18. decembar, dok će 7.decembra održati koncert sa istim repertoarom u Novom Sadu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić